化粧品・コスメ、美容外科などでわからないことは、ここで質問をしよう! わかる質問があったら、どんどん答えて、サポートの輪を広げましょう!

美容・コスメ相談広場QandA~豆知識広場~ にようこそ。 世の中には沢山の化粧品・コスメ、美容外科など、美容に関する情報が沢山! 分からないことは、ユーザー同士の口コミ・知恵で助け合いましょう。
中野区 ホームページ システム制作 株式会社BIGBLUE
渋谷系メンズアクセサリーウサギ屋
兄弟サイト

正社員・派遣・アルバイト求人相談掲示板
東京都杉並区 古本の高価買取 実用書専門書
神奈川県横浜市栄区 古本の高価買取 実用書専門書

laserpointers

0 評価

De diameter is vrij groot, en probeert gebruik te maken van de 1000mW laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) in huis met een zeer korte afstand is niet ideaal. Ik was in staat om te besteden weinig tijd aan beide geweren, en uit het bereik, ging ik. Op papier met de eerste foto ' s en kleine aanpassingen na. Ik kreeg een nieuwe en raden wat het ook was uit het midden. Beweeg uw rode stip te overlappen of verplaatsen van uw draadkruis te snijden. Ik had een cadeaubon naar Amazon en dacht dat ik zou gebruiken. Ik ben blij dat ik geen einde. Het geeft me een nauwe gage te beginnen en laat me minder munitie op de rage. Voor al die mensen die zeiden dat het was veel te ver weg. Een keer voorzien van strak om de boring, plaatst u de taper alle de weg naar beneden in de houder en de conus zelf-lijnt de groene laser in de boring van je pistool. Er zijn plastic adapters die schroef in het smalle eind van het toestel. Als u vast, de plastic adapter zal vervormen, dus het gooien van de laser uit het midden. Als het te los, goed, we weten allemaal wat er dan zal gebeuren. Ik heb een reservering al.

Ik heb geprobeerd met zowel een Extra vol en Verbeterde Cilinder choke. Ik probeerde het verwijderen van de spoelen, maar het draadsnijden ook niet toestaan dat de conus te stemmen. Ik probeerde het vasthouden van de laserpen in het vat, maar dit werkte niet. Ik had een bereik van het geweer in zijn gezicht en een combat rifle met een gekanteld ijzer voorzijde zicht dat ik nodig had om te bewegen op het vat en het zicht in de weer. Het is niet het middelpunt van het lichaam van de laser, dus een strakke pasvorm van de taper is nodig om af te stemmen met het vat. Het zou gewerkt hebben als ik een Cilinder choke te maken van de choke gelijk met het vat, maar ik was er niet. Als dit het geval is, dienen ze dat in het instructie boekje sinds hun alignment methode zal niet werken op een andere manier.

Een deel van de reden waarom ik kocht deze 3000mW laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html) over de anderen is dat het de shotgun bijlage. Het is teleurstellend dat het niet werkt op een van de meest populaire modellen van shotguns ooit gemaakt. Op dit punt had ik nog wat hoop, dus ik vond het prieel voor één van mijn pistolen geplaatst, stelt u het pistool ondersteboven op een bijzettafeltje het schijnen van het licht op de muur minder dan 2 meter afstand. Ik hield het pistool nog steeds, en langzaam gedraaid 3W blauwe laserpen en keek naar het spoor over een 1" cirkel op de muur. Op minder dan 2 meter?! Maar ik heb lasers die ik kocht in de dollar winkel die dat kan doen. Ik ben niet een geweermaker.

Er waren veel klachten over de schakelaar op het apparaat. Ik raad dit als een kosten-effectief en nuttig product. Echter, het is niet van de kwaliteit die ik verwacht van Scitower. Ik ben er zeker van dat er een zekere mate van afwijking of variatie met items die in massa worden geproduceerd, maar ik was verbaasd over de mate van onnauwkeurigheid en variatie. Maar zoals de titel al doet vermoeden, het is niet voor precisie aanpassingen. U zal hebben om dat te doen op het bereik. Dus, hier zijn mijn bevindingen en ervaringen met het item. Ik had wat tijd te besteden aan het aanpassen van de laserstraal naar de plaats waar het werd nauwkeurig gecentreerd. Ik moest het op mijn aanrecht en rol het met de balk aan de muur te zien uit de uitlijning. Het was uit ongeveer 2-3 cm op 10 meter. Zo gebruikt de aanpassing van de schroeven die zijn meegeleverd met het apparaat aan te passen totdat ik in staat was om het te krijgen binnen een 1/4-1/2 van het centrum. Het laseren op dat geweer had om precies te zijn. Ik koos voor de Scitower, en kon ik niet hebben gemaakt een betere keuze.

Ongeacht hoezeer u probeert om een stoel, in het midden en of draai de laser op het vat, het zal ALTIJD uit! Een belangrijke reden, ontdekte ik, is dat de rand beweeg de straal van plaats tot plaats, tenzij volledig aangedraaid. Echter, ik was in staat om op papier en worden de laatste aanpassingen. Ik ben niet helemaal zeker of ik het terug of niet, maar ik ben één om beoordelingen te lezen en dacht dat het verlaten van een gunstig zou zijn voor anderen die op zoek zijn naar dit item. Het hoeft niet zo strak als een fles wijn kurk goed werken. Op 25 meter was helemaal uit zijn doel. Na het gebruik van een 10W blauwe laserpen dat iemand anders had op het bereik, ik had het geluk om weer op doel. Ik ben niet blij met dit product. Ik keek lang en hard in alle reviews en bijna niet kopen omdat van hen. Het duurde niet lang om te ontdekken waarom.

Als je met een pistool vice voor het instellen van uw toepassingsgebied, plaatst u deze 10000mW laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html) in de loop van je geweer en sla het op. Gelieve zorgvuldig verwijderen van de laser sighter van het vat. Laden en vuur van de eerste foto. Afhankelijk van de afstand van uw doelgroep, uw eerste schot op het papier. Als je eenmaal op het papier, alles wat je hoeft te doen is het aanpassen van de hoogte en windage op uw bereik om op een lijn met het gat dat je net een schot in het doel. Je moet heel dicht bij de bull ' s eye. De kleine rode punt rechts op doel met de bullet impact voor elk. Het belangrijkste nadeel is de vreselijk kleine schakelaar, die per ongeluk kunnen worden betrokken bij het samenstellen van het gereedschap terug in de koker. Ik heb duurdere eenheden die waren pure rommel, maar deze werkt.

質問 7 ヶ月 カラコン・カラーコンタクト/目の悩み De variatie van de laserさん

回答内容

お名前
10文字以内で入力してください
回答
ベストアンサーに選ばれるかコメントが付いた時に下のメールアドレスに通知:
メールアドレスは上記の通知にのみ使用されます。
アンチスパム認証:
ログイン または 登録 することで以後アンチスパム認証が不要になります。

回答数 0

関連する質問

0 評価
0 回答
0 評価
0 回答
質問 8 ヶ月 カラコン・カラーコンタクト/目の悩み Batterie pour 800049-001さん
0 評価
0 回答
0 評価
0 回答
質問 9 ヶ月 カラコン・カラーコンタクト/目の悩み Why Choose Escalator Manufacturer Fujihd for Escalators?さん
flag-1