化粧品・コスメ、美容外科などでわからないことは、ここで質問をしよう! わかる質問があったら、どんどん答えて、サポートの輪を広げましょう!

美容・コスメ相談広場QandA~豆知識広場~ にようこそ。 世の中には沢山の化粧品・コスメ、美容外科など、美容に関する情報が沢山! 分からないことは、ユーザー同士の口コミ・知恵で助け合いましょう。
中野区 ホームページ システム制作 株式会社BIGBLUE
渋谷系メンズアクセサリーウサギ屋
兄弟サイト

正社員・派遣・アルバイト求人相談掲示板
東京都杉並区 古本の高価買取 実用書専門書
神奈川県横浜市栄区 古本の高価買取 実用書専門書

Accu voor Asus ROG GL502VS

0 評価

De Accu voor Asus b31n1429 is een goedkope manier om te proberen Windows 10s, als dat is wat je wilt doen. Upgrade naar Windows 10 Pro en het wordt een solide 11,6 in notebook voor scholen of voor gebruik in het veld.

De meest aantrekkelijke ding over de Accu voor Asus ROG GL502VS een robuuste 11,6-inch Windows 10s laptop-is dat je het upgraden naar Windows 10 Pro. Ik wilde een laptop draaien 10s proberen om te zien of ik kon overleven zonder traditionele Windows-Programma's, en het antwoord is ja, maar niet voor lang. Voor serieuze gebruikers, het heeft dezelfde moeizame gevoel als een Chromebook, maar het is niet zo slecht, omdat je tenminste uitvoeren Microsoft Office. Nochtans, zoals met Chromebooks, kunnen de nadelen van Vensters 10s voordelen voor schoolkinderen, voor onervaren gebruikers, en misschien voor sommige collectieve doeleinden worden, als in-House apps voor specifieke taken zijn ontwikkeld.

Windows 10s is een versie van Windows die alleen zal draaien apps van de Windows Store. Het blokkeert gebruikers van het installeren van traditionele toepassingen van het web: ze zijn een bron van risico. Er is niets mis met dat in principe, maar er zijn twee problemen voor de typische Windows-gebruikers. Eerst, u of de high-end toepassingen of de vertrouwde nut niet in werking stellen die u jarenlang hebt vertrouwd op. Ten tweede, de Windows Store heeft niet bijna genoeg goede kwaliteit apps. (Nee, dit is geen nieuws, maar na vijf jaar, er moet echt meer.)

Na het gaan door de 10S's verrukkelijke stem-gebaseerde opstelling, was ik onmiddellijk productief met Accu voor Asus ROG FX502VS omdat het nog blocnote en WordPad omvat. Deze oude Programma's waren niet op de Windows 10s start menu en er waren geen tegels voor hen, maar ze liepen nog heel goed. En omdat de nieuwe instellingen app biedt niet alle controles die u zou willen, het oude bedieningspaneel programma en andere nutsbedrijven nog steeds lopen ook. Nogmaals, dit zijn desktop-Programma's geschreven voor de oude Win32 API, niet de nieuwe Windows runtime geïntroduceerd voor apps in Windows 8.

Er zou een dag moeten komen wanneer elk nut van Vensters in app vorm beschikbaar is. Hierdoor kan Microsoft het hele Win32-subsysteem ontdoen, waardoor een kleinere, snellere, veiliger, touch-Aware versie van Windows voor scholieren en consumenten wordt achtergelaten. Ik zou wedden op het gebeurt enige tijd deze eeuw, maar het ziet er niet dicht op het moment. Beste, dan, om te denken van Accu voor Asus ROG FX502VY als een waarneming shot of een staging-post voor die glorieuze toekomst.

Vooraleer ieder heeft te vlaag, mij dont ' anticiperen Microscoop afzetbaar Win32 vanuit Prof en onderneming voorstelling van venster. Bedrijven hebben verschanst software, en professionele gebruikers hebben verschanst gewoonten. Achterwaartse compatibiliteit van toepassingen, gegevens en bedrijfsprocessen is nog steeds wat houdt Microsoft in het bedrijfsleven.

Afgezien van dat, ik heb genoten van het gebruik van de Accu voor Asus ROG GL502VSK . Het is een zeer solide, spill-resistente machine ontworpen om de aard van de straf die laptops lijden in scholen te nemen. De textuur afwerking voelt goed en kan je minder kans om het te laten vallen, hoewel het nog steeds tonen vingerafdrukken.

Terwijl de E201 is redelijk licht op 1,2 kg, het is niet erg dun op 2,25 cm (0,9 inch), omdat andere dingen zijn belangrijker. Deze omvatten baarheid-u zowel de achterkant en het toetsenbord/bovenste plaat voor onderhoud-en een levensduur van de batterij van 11-12 uur met matige instellingen.

De technische specificatie, het toetsenbord en trackpad zijn allemaal een cut boven wat je vindt in de meeste low-end consumenten-laptops. Om te beginnen, krijg je 4gb geheugen en 64gb van de opslag, in plaats van de 2GB/32gb gemonteerd op de goedkoopste consumenten machines. Het kan tot 8GB/128gb steunen.

De touchpad voelt zeer goed, en de sleutels hebben meer reizen dan je zou verwachten in een goedkope PC. Accu voor Asus ROG GL502VY De belangrijkste lay-out is meestal conventioneel, en de twee grote Shift-toetsen compenseren voor de iets korte SPATIEBALK en halve hoogte pijltjestoetsen. De backslash-toets (\) is gegaan wandeltochten, maar niet iedereen vond het tussen Z en de Shift-toets.

De zijkanten van de E201 bieden twee USB 3,0-poorten, een SD-kaartlezer, een HDMI-poort en een hoofdtelefoonaansluiting, plus het stopcontact. Helaas, er is geen bedrade Ethernet-poort, maar je kon altijd gebruik maken van een USB-adapter. Wi-Fi en Bluetooth zijn, natuurlijk, ingebouwd.

De processor is een 1,1 GHz Dual-Core Intel Celeron N3350, Accu voor Asus v502lx die is relatief traag, maar het barst tot 2,4 GHz. Over het algemeen, de prestaties voelt net als de meer bekende Quad-Core Intel Atom x5-Z8500. De Celeron TDP is alleen 6W, die helpt met de levensduur van de batterij. Een snellere quad-core Pentium N4200 versie is beschikbaar, als je er een vinden.

De 1366 x 768-pixel Anti-Glare scherm is niet het meest indrukwekkende deel. Kleuren leek enigszins plat, vooral op mijn 50 procent helderheidinstelling. Je moet aandacht besteden aan het schermhoeken om het beste uit te halen. Echter, het is perfect te onderhouden, en ik heb gezien slechter schermen op £ 199/$ 199 laptops... maar ik heb ook gezien wat betere degenen, ook.

質問 9 ヶ月 ファンデーション Accu voor Asus ROG GL502VSさん

回答内容

お名前
10文字以内で入力してください
回答
ベストアンサーに選ばれるかコメントが付いた時に下のメールアドレスに通知:
メールアドレスは上記の通知にのみ使用されます。
アンチスパム認証:
ログイン または 登録 することで以後アンチスパム認証が不要になります。

回答数 0

関連する質問

0 評価
0 回答
質問 9 ヶ月 マスカラ Accu voor Asus x751la-1bさん
0 評価
0 回答
質問 8 ヶ月 ファンデーション Accu Asus Zenbook UX51Vさん
0 評価
0 回答
質問 8 ヶ月 マスカラ Accu Asus R409LAさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 マスカラ kopenaccuさん
flag-1