化粧品・コスメ、美容外科などでわからないことは、ここで質問をしよう! わかる質問があったら、どんどん答えて、サポートの輪を広げましょう!

美容・コスメ相談広場QandA~豆知識広場~ にようこそ。 世の中には沢山の化粧品・コスメ、美容外科など、美容に関する情報が沢山! 分からないことは、ユーザー同士の口コミ・知恵で助け合いましょう。
中野区 ホームページ システム制作 株式会社BIGBLUE
渋谷系メンズアクセサリーウサギ屋
兄弟サイト

正社員・派遣・アルバイト求人相談掲示板
東京都杉並区 古本の高価買取 実用書専門書
神奈川県横浜市栄区 古本の高価買取 実用書専門書

Het pistool met een groene laser

0 評価

Deze frustratie wordt gevraagd me waarschijnlijk vallen de laser richtkijker(https://www.laserkopen.com/c-40_82.html) in mijn AR een beetje haastig, zodra ik in staat was om te vissen op de juiste accu ' s uit rondom het huis. Het maakt gebruik van een set plastic adapters die schroef in de voorste tip, maak een uitlopende einde die zachtjes knuffels vat wanneer u druk op de laser in de boring. Ik liet dit in één van mijn geweren met een opgespeld Saker Snuit Rem en besefte al snel was er geen echte manier om te verwijderen van de laser pointer terug via de snuit zonder scheuren van de adapter uit en breekt het in stukken... wat ik moest doen. Ik kon het niet vinden van alle van de plastic stukjes, zodat ik het veld ontdaan van mijn geweer slechts om ervoor te zorgen heb ik geen stukken rond te zweven ergens.

Ik heb de 'bullet' kamer versies voor verschillende keren in de boring van de waarneming van verschillende kalibers, maar om eerlijk te zijn, de meeste van hen zijn rommel die lijkt te mislukken of verliezen hun nauwkeurigheid in relatief korte tijd. Dus ik had lage verwachtingen toen ik kocht de laser pointer, verwacht het ook van twijfelachtige kwaliteit. Hier is wat ik heb ervaren bij het gebruik van het op vier (4) verschillende kalibers, en werkt samen met een commerciële laser voor de vergelijking. Stevig geïnstalleerd in de boring van het juiste kaliber plug, de meting is 'waar', zo ver als de functionaliteit. Het wordt geleverd met vier (4) verschillende kaliber droeg stekkers die schroef aan het einde te snug fit in het vat. De dial te draaien op de laser richtkijker is niet een geweldige design in mijn mening. Het werkt, maar is ook gevoelig voor mijn smaak. Ik zou adviseren u de batterijen uit tijdens de opslag, of je kan het vinden van het stuk de volgende keer dat u probeert te gebruiken.

Ik heb wat laserpointers (https://www.laserkopen.com/) van deze winkel. Ik zou de voorkeur hebben gegeven messing of aluminium pluggen die niet vervormen na verloop van tijd. Ik lees veel verschillende reviews van verschillende fabrikanten op verschillende site boringen. Op de 9mm bijlage, zie je de schroef uitbreiding van het zo kunt u de hele zaak op het einde. De schakelaar is dun voor het draaien van het in-en uitschakelen. Ik keerde terug met gemak...dank u JETLASERS. De tweede foto toont een close-up van de 9mm plastic bijlage met de schroef in het klaar om te worden aangesloten op de laserpointer.Heel voorzichtig instelling van de schroef in het hoofd van elke plastic uitbreiding lijkwade dat gaat in de loop van het kanon voor het stabiliseren van de boring site. Ik stopte ongeveer 1/8" van de plastic behuizing.

Het heeft weinig plastic stukken die passen bij een einde, grootte, afhankelijk van het kaliber dat je zal gebruiken. Ik gebruikt het thuis op nul gezet, maar kon niet ter plaatse laser op 50 meter op doel, zelfs met de spotting scope. Het kan gebruikt worden als een laser pointer, aangezien u waarschijnlijk niet nodig voor het gebruik van het op nul heel vaak. Het doel is om de plaats van het hele ding in de loop tot het einde van het vat raakt de aluminium behuizing. Ik zou sterk aanbevelen dit saaie site voor de kalibers zijn lijst. Ik had al een kleine magnetische niveau naar het niveau van een geweer. Ik heb dit op verschillende geweren .22 up-to-pistolen van .22 en tot aan de grenzen. Niet te vragen of dit zal werken in uw pistool.

Ik hoop dat dit geholpen heeft. Ik had gewoon geluk hebben. Ik ben een toegelaten beginner tot lange geweren, maar wat eerlijk gezegd werkte het beste voor mij was om wapens gestabiliseerd (bank vise zou ideaal zijn hier, $$), kijk naar beneden in het vat en vervolgens een back-up via de reikwijdte en de twee foto ' s wedstrijd. Set up-to-point ten minste 50' afstand op het doel. Let op waar de laser is gericht. Nu draai de laser, trek het uit en plaats deze op 90 graden en het opnieuw doen. Ik instellen 1 pistool met een red/green dot sight en 1 pistool met een infrarood laser in ongeveer 5 minuten. Ik zal nu moet de accessoire kit voor het geval dat. Daarna beginnen te schieten en fine-tunen. Ik kan ontvangen dat gewoon niet knippen. Deze was slecht. Ik dacht dat ik was van plan om te breken elk van hen, zoals ik geprobeerd om ze te installeren. Het was een echte pijn om ze te krijgen. Het eerste wat ik deed is deze op juistheid kan controleren. Stel uw pistool in een bankschroef en zet de plastic adapter te strak in het vat geef het dan een lichte draai aan de "lock" op zijn plaats.

infrarood laser

Helaas, toen ik de verpakking opende en probeerde het licht, het werkte niet. Dus, ik ben uit de $40 (+-). Het zal niet nul is uw vuurwapen, alleen u helpen om op papier. Nu het negatieve is dat de power on en off design zuigt. Ik heb liever de infrarood lasers, maar had iets nodig voor mijn 300 Blk. Het leek nooit te goed genoeg om mij het vertrouwen in de nul. Ik kan niet voor de kleine bout in het hotel. Kunststof draden zijn niet schoon te maken. Slechte kwaliteitscontrole bij dit bedrijf als je het mij vraagt. Items kwamen snel en goed verpakt. Ik zal het bijwerken wanneer krijg ik de bout in de adapter en eindelijk kan het zicht in mijn geweer. Gefrustreerd nu! De laser dot toeneemt tot ongeveer 4-5 cm bij 20 meter. Zo 20 dollar moet u op papier. Ik weet het niet, gewoon mijn gedachten op.

https://weheartit.com/entry/268033294

https://www.eurovisionfamily.tv/blog/read?id=352607

質問 9 ヶ月 美容整形 Laserpointersさん

回答内容

お名前
10文字以内で入力してください
回答
ベストアンサーに選ばれるかコメントが付いた時に下のメールアドレスに通知:
メールアドレスは上記の通知にのみ使用されます。
アンチスパム認証:
ログイン または 登録 することで以後アンチスパム認証が不要になります。

回答数 0

関連する質問

0 評価
0 回答
0 評価
0 回答
0 評価
0 回答
質問 11 ヶ月 お肌 tomさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 お肌 jackさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 お肌 laserqdさん
flag-1