化粧品・コスメ、美容外科などでわからないことは、ここで質問をしよう! わかる質問があったら、どんどん答えて、サポートの輪を広げましょう!

美容・コスメ相談広場QandA~豆知識広場~ にようこそ。 世の中には沢山の化粧品・コスメ、美容外科など、美容に関する情報が沢山! 分からないことは、ユーザー同士の口コミ・知恵で助け合いましょう。
中野区 ホームページ システム制作 株式会社BIGBLUE
渋谷系メンズアクセサリーウサギ屋
兄弟サイト

正社員・派遣・アルバイト求人相談掲示板
東京都杉並区 古本の高価買取 実用書専門書
神奈川県横浜市栄区 古本の高価買取 実用書専門書

Accu voor Asus x751la-1b

0 評価

ASUS lanceert in Frankrijk zijn Accu voor Asus x751la-1a , een nieuwe veelzijdige Ultrabook met een 15-inch 4k Anti-Glare IPS scherm dat Windows 10 draait. Het integreert een dedicated SSD opslagoplossing van goede capaciteit, een Kaby Lake Quad Core i7-processor, een goede hoeveelheid RAM, een dedicated NVIDIA Pascal GTX 4 GB speciale grafische kaart in verband met Optimus-technologie, een Thunderbolt 3 USB 3,1 Connection Type-C, een biometrische lezer en een backlit chiclet toetsenbord. Het is momenteel weergegeven voor de verkoop Flash voor minder dan 2500 euro.

De Accu voor Asus x751la-1b voor degenen die een aanzienlijke begroting en willen investeren in een veelzijdige, high-definition, compacte, nomadische, 15-inch draagbare pc.

Aan de autonomie kant, kan het ongeveer 8 uur duren op de batterij surfen op het Internet via Wi-Fi. Bovendien wordt het transport vergemakkelijkt door het gewicht en de compacte afmetingen.

Zeker het scherm is aangekondigd Anti-Glare, maar het is gevoeliger voor de reflecties dan het gemiddelde, omdat het gebruik maakt van de multi-touch touch-technologie waardoor de controle van de PC door gebaren/druk van ten minste een vinger aangebracht op de plaat. IPS, het scherm reproduceert kleuren nauwkeuriger dan gemiddeld, terwijl het waarborgen van zeer comfortabele verticale en horizontale kijkhoeken. 4k, het scherm is bijzonder goed geschikt voor (zeer) High definition content en vooral om Video's te wijten aan de 16/9e formaat.

Het is mogelijk om Foto's en Video's bekijken op deze Accu voor Asus x751lb-1a touch, hetzij met de Intel HD 630 energie-efficiënte grafische oplossing geïntegreerd met de processor of de dedicated GeForce GTX 1050 meer krachtige en gulzige kaart.

Het is de NVIDIA Optimus embedded technologie die automatisch wordt geladen en in real time tussen de Intel HD 63 en de GeForce GTX 1050, als nodig is. Met het oog op autonomie te bevorderen, Optimus gunsten zoveel mogelijk de Intel HD 630 ondanks zijn bescheiden optredens en maakt gebruik van de GeForce GTX 1050lorsqu ' het is om grafische behandelingen te voeren als te zwaar voor de Intel HD 630.

In de praktijk, de Accu voor Asus x751lb-1b met Pascal-architectuur hier in 4 GB dedicated versie is in staat om het runnen van veel games zodra men aanvaardt concessies te doen onder de veeleisende titels in de grafische middelen om goede gameplay te krijgen, en in het bijzonder om Verminder de definitie: in de games in feite, de 4k vereist veel meer berekeningen van de kant van de GPU dan in Full HD, die een lager aantal fps impliceert.

In ieder geval, dit Ultrabook levert een wereldwijde kracht die in staat is om een beroep op de Accu voor Asus x751ld-1b meest veeleisende gebruikers, omdat het berust op een Quad Core i7-7700HQ Kaby Lake processor en 16gb RAM.
Dit is vooral het verschil in termen van werking en snelheid in vergelijking met een model op basis van een Dual Core processor en 4 GB DDR3/4. Het verschil is bijzonder sterk onder de CPU en RAM resource-intensief werk deel te nemen van de multicore-architectuur, zoals fotobewerking, 3D-rendering of videomontage.

Accu voor Asus x751ld-1a Opslag neemt deel aan het maken van deze computer zeer responsieve en vloeistof in het dagelijks leven: het is in feite toevertrouwd aan een dedicated SSD met een comfortabele capaciteit van 1tb! Vergeet niet dat in vergelijking met een harde schijf, een SSD is veel sneller, meer energie-efficiënt, meer robuust en rustig. Naast hier, nemen wij voordeel van een capaciteit die harde schijven zonder moeilijkheid wedijvert, die nog te zeldzaam niet te verdienen om wordt beklemtoond te zijn.

De geïntegreerde verbinding is ook goed, met inbegrip van 4,2 draadloze Bluetooth-modules en Wi-Fi AC om te communiceren en op afstand aansluiten, 1 audio-poort, 1 HDMI-video-uitgang nuttig als het wordt overwogen om deze Ultrabook gemakkelijk aansluiten op een monitor of TV door bijvoorbeeld 2 USB 3,1 type-C Thunderbolt 3 of een andere 2 USB 3,1 (compatibele USB 3,0 en USB 2,0) garanderen overdrachten tot 10 keer sneller dan in USB 2,0 als u USB-apparaten 3,0 aansluit.

Dankzij de Windows hello-compatibele biometrische lezer is het mogelijk om snel en gemakkelijk op het systeem te identificeren. Bovendien, de chiclet toetsenbord profiteert van een systeem van retro-verlichting van de toetsen uiteraard verwacht op een dergelijke machine en toch altijd merkbaar om correct te onderscheiden zijn sleutels in de schemering. Het is echter jammer dat het verstoken is van een numeriek toetsenbord.

質問 9 ヶ月 マスカラ Accu voor Asus x751la-1bさん

回答内容

お名前
10文字以内で入力してください
回答
ベストアンサーに選ばれるかコメントが付いた時に下のメールアドレスに通知:
メールアドレスは上記の通知にのみ使用されます。
アンチスパム認証:
ログイン または 登録 することで以後アンチスパム認証が不要になります。

回答数 0

関連する質問

0 評価
0 回答
質問 9 ヶ月 ファンデーション Accu voor Asus ROG GL502VSさん
0 評価
0 回答
質問 8 ヶ月 マスカラ Accu Asus R409LAさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 マスカラ kopenaccuさん
0 評価
0 回答
質問 8 ヶ月 ファンデーション Accu Asus Zenbook UX51Vさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 マスカラ Lenovo S41 Laptop Accuさん
flag-1