化粧品・コスメ、美容外科などでわからないことは、ここで質問をしよう! わかる質問があったら、どんどん答えて、サポートの輪を広げましょう!

美容・コスメ相談広場QandA~豆知識広場~ にようこそ。 世の中には沢山の化粧品・コスメ、美容外科など、美容に関する情報が沢山! 分からないことは、ユーザー同士の口コミ・知恵で助け合いましょう。
中野区 ホームページ システム制作 株式会社BIGBLUE
渋谷系メンズアクセサリーウサギ屋
兄弟サイト

正社員・派遣・アルバイト求人相談掲示板
東京都杉並区 古本の高価買取 実用書専門書
神奈川県横浜市栄区 古本の高価買取 実用書専門書

Beste Accu Asus a41-x550a Laptop

0 評価

Eens, konden we niet dromen van een dunne en lichtgewicht laptop met een discrete schema, en het is de realiteit van vandaag. In dit materiaal, ik zal proberen te antwoorden op de fundamentele vraag — eigenlijk, is er behoefte aan een aparte videokaart in een dunne en lichtgewicht laptop? As a matter of fact, hebben we al een apart overzicht van Accu Asus a41-x550a , zodat dit materiaal zal alleen maar zeggen wat het was na een maand van gebruik.

De externe Accu Asus a32-n55 wordt gemarkeerd in de achtergrond van andere laptops met een donker blauwe romp kleur. Ik ga niet om u te vertellen dat ik het, maar er is een heleboel andere laptops met een minimale kleur.

By the way, is de verf op de hoeken van de laptop gemakkelijk slazit baring zilver metaal. En dat is omdat ik de laptop netjes gebruikt en droeg het in een envelop katoen gebaseerde.

De dun kader rond het scherm ziet er modern uit. Dientengevolge, was de 13-inch laptop kunnen leveren van een 14-inch beeldscherm. De visuele afmetingen zijn vergelijkbaar met de 13-inch-toestel.

De locatie van de externe poorten is nadenkend. Volwaardige USB-poorten bevinden zich op de linker- en zijwanden, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken met de periferie. Plus, de reeks poorten voldoet aan iedereen. Ik hield niet van de lader die is aangesloten op een eigen sleuf. Het is tijd om te leren hoe om te gaan met de USB Type-C, vooral omdat hij hier is.

Het toetsenbord in Accu Asus A41-X550E is handig en goed geschikt voor een groot aantal van de tekst. Het is rustig, en de toetsen zijn een korte en duidelijke stap.

Het enige ding dat het inclusief sleutel een of andere manier in de hoofdknop voor het blok, is omdat "Delete" worden verplaatst naar de linkerkant moest, nu het is niet extreem in de bovenste rechts rij. Vanwege dit, ik uit de PC in plaats van het symbool te verwijderen. Touchpad groot en comfortabel. De muis verbindt alleen voor games.

Weegt de ZenBook ux430uq slechts 1,25 kg, waardoor het gemakkelijk mee te nemen het in een gewone stedelijke rugzak en zonder problemen te werken buiten de vaste werkplek.

Het display in het Ul′trabuke is uitstekend. Met de Accu Asus a32-n61 Splendid technologie branding, kunt u de kleur niet alleen met de standaard voorinstelling maar ook handmatig aanpassen van de temperatuur kunt aanpassen.

Een aparte videokaart van NVIDIA GeForce 940MX met 2 GB van toegewezen geheugen, niet de meest productieve op de markt, maar niet zo dun (dikte 15,9 mm) de laptop was waarschijnlijk bemand door een aantal van de GeForce GTX. Accu Asus a32-k53 Twee populaire games werden geselecteerd voor prestatie-en functietesten: Dirt Rally en GTA V.

De eerste screenshot is discrete-level grafische en andere is geïntegreerd. Zoals u zien kunt, het verschil in FPS is, en het is veelzeggend. Als de geïntegreerde kaart universeel 20-25 fps ontvangt, dan geeft de discrete één 32-39 fps. Tijdens het spel, het niveau van de verwarming is niet kritisch afhankelijk van de gebruikte afbeeldingen en bereikt bijna 90 graden Celsius, die is van een overlast.

De grafische instellingen in de game GTA V standard (ze zijn lage) en Full HD resolutie. Wanneer je op een geïntegreerde kaart speelt, ontvangt u 15-20 fps en een discreet, 28-34 fps.

In feite is het gebruik van een discrete NVIDIA GeForce 940mx gerechtvaardigd is, maar alleen als u bereid bent te spelen van de minimale instellingen in een spel dat is een paar jaar. Als je kijkt naar ZenBook Ux430uq als een volwaardige gaming laptop met weinig gewicht, zal niet het voldoen aan jouw wensen en dromen. Een aparte videokaart is niet meer dan een bonus die zal niet worden gebruikt door alle.

Als u een all-in-one laptop die je kunt altijd meenemen en af en toe spelen in nieuwe games op high-performance grafische wilt, dan ASUS ZenBook Ux430uq niet past. Maar wilt u soms afleiden en Kathy Toy spelen, het maakt niet uit als de grafische instellingen niet het maximum, zal hij wel goed. Helaas, zijn er opmerkingen over de duurzaamheid van het chassis en toetsenbord ergonomie. U moet ook niet vergeten de hoge prijs, omdat de testconfiguratie kost je 38999 rag, die zeer goed.

http://www.churchfinity.com/Advanced+blog/httpwwwkopenaccucom , 
 
http://www.hafsocial.com/event/48 
 
https://www.facelyon.com/blogs/post/79
質問 1 年 マスカラ kopenaccuさん

回答内容

お名前
10文字以内で入力してください
回答
ベストアンサーに選ばれるかコメントが付いた時に下のメールアドレスに通知:
メールアドレスは上記の通知にのみ使用されます。
アンチスパム認証:
ログイン または 登録 することで以後アンチスパム認証が不要になります。

回答数 0

関連する質問

0 評価
0 回答
質問 9 ヶ月 マスカラ Accu Asus R409LAさん
0 評価
0 回答
質問 10 ヶ月 マスカラ Accu voor Asus x751la-1bさん
0 評価
0 回答
質問 9 ヶ月 ファンデーション Accu Asus Zenbook UX51Vさん
0 評価
0 回答
質問 10 ヶ月 ファンデーション Accu voor Asus ROG GL502VSさん
0 評価
0 回答
質問 1 年 マスカラ Lenovo S41 Laptop Accuさん
flag-1